5
maalis
2014
0

Kampanja alkaa

Olen ehdokkaana 25. toukokuuta järjestettävissä Euroopan parlamentin vaaleissa. Haluan päästä taas puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja ajamaan maamme kansallisia etuja. Euroopan unionin, euroalueen ja Suomen kehitys on jälleen vaakalaudalla.

Aloitan kampanjani 14. maaliskuuta Enontekiöltä. Kahden ensimmäisen viikon aikana kierrän kaikki Lapin ja Kainuun kunnat. Perjantaina 21. maaliskuuta järjestän pari vaalitilaisuutta myös Pohjois-Pohjanmaalla. Pian lähiaikojen ohjelma on luettavissa kotisivultani.

Vaalikampanjan rahoitan myymällä kirjoja, mukeja ja lohikoruja. Niitä voi ostaa vaalitilaisuuksissani ja tilata Pohjanrannan verkkokaupan kautta (www.pohjanranta.com).

Ensi viikolla ilmestyy uusi kirjani Suomen linja. Se kertoo Suomen historiasta keskiajalta nykypäivään saakka. Tulevaisuudesta kirjoittaessani suuntaan katseeni yli viiden vuosikymmenen päähän. Kirjassani on samankaltainen ote kuin tasan 40 vuotta sitten julkaisemassani teoksessa On muutoksen aika. Uskon, että se auttaa lukijaa ymmärtämään viime vuosikymmenten poliittisia tapahtumia ja suuntautumaan kestävällä tavalla kohti tulevaisuutta.

Presidentinvaaleissa Vuokko & Paavo mukit saivat suuren suosion. Ne ovat säilyttäneet myös rahallisen arvonsa. Nyt tarjolla on sen lisäksi muki, jossa esiinnyn kuninkaana. Pyrin ”kuninkaaksi” – äänikuninkaaksi, kulkureiden kuninkaaksi, kukkulan kuninkaaksi ja kuningaspossuksi.

Kun mukeja on nyt kaksi, ne muodostavat sarjan. Kuten tunnettua, keräilytuotteiden sarjat ovat arvokkaampia kuin yksittäiset esineet. Kannattaa siis hankkia piirongin päälle myös kuningasmuki. Jos kauppa käy hyvin, mukeista tehdään myös tv-mainoksia – sen kaltaisia kuin videossa, joka on katsottavissa kotisivultani (www.vayrynen.com).

Lohikorut ovat tuttuja aikaisemmista kampanjoistani. Niitä voi saada sekä hopeisina että kultaisina. Merkki kertoo ehdokkaasta, joka kuuluu lohen sukuun ja rohkenee nousta tarvittaessa myös vastavirtaan.

Vaalipäällikkönäni toimii Marja Engman Hollolasta (marja.engman@joikula.fi).

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ehdokkuus eurovaaleissa uuteen harkintaan
Loistava tulos eurovaaleissa, seuraavaksi eduskuntavaalit
Äänikuninkuus mahdollinen, valinta hiuskarvan varassa
”Euroalueella on siis kaksi toimivaa vaihtoehtoa: täysimittainen liittovaltio tai rahaliiton purkaminen.”