26
touko
2014
0

Loistava tulos eurovaaleissa, seuraavaksi eduskuntavaalit

Vaalikampanjamme onnistui erinomaisesti. Tiukka asialinjamme sai äänestäjiltä vahvan tuen. Kuningashuumori nosti ehdokkaan kilpailemaan kannatuksesta tasavertaisesti jopa ALDE- puolueen kärkiehdokkaan kanssa.

Lämmin kiitos vielä kerran kaikille tukijoilleni!

Keskusta sai unelmatuloksen. Kolmella paikalla ja kakkostilallamme selätimme gallupit. Kokoomuksen uho latistui lievään tappioon ja entiseen paikkamäärään. RKP:n hyvän tuloksen ansiosta Suomesta lähtee ALDE- ryhmään edelleen neljä edustajaa. Kun ryhmä hieman pieneni, suhteellinen asemamme vahvistui. Uskon, että voimme muuttaa ryhmän linjan entistä paremmaksi.

Jokainen jäsen saa valiokuntiin yhden varsinaisen ja yhden varajäsenen paikan. Olen kiinnostunut työstä unionin ulkosuhteiden parissa joko ulkoasiainvaliokunnassa tai kehitysvaliokunnassa. Euroalueen kehityksellä on ratkaiseva vaikutus Suomen talouteen ja maamme itsenäisyyteen. Siksi paikka talous- ja raha- asioiden valiokunnassa kiinnostaa.

Lupasin jo ennen vaaleja, että olen mukana seuraavissa eduskuntavaaleissa. Jos niiden jälkeen avautuu jäsenyys valtioneuvostossa, otan sen tehtävän vastaan. Muussa tapauksessa jatkan toimintaani Euroopan parlamentissa. Olen ehdokkaana Lapin vaalipiirissä.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ehdokkuus eurovaaleissa uuteen harkintaan
Äänikuninkuus mahdollinen, valinta hiuskarvan varassa
”Euroalueella on siis kaksi toimivaa vaihtoehtoa: täysimittainen liittovaltio tai rahaliiton purkaminen.”
Lipponen, Katainen ja maan etu