20
tammi
2012
1

Väyrysen loppukiri alkaa

Presidentinvaalien 1. kierroksen maaliviiva lähestyy. Kaikkien tällä viikolla julkaistujen mielipidetutkimusten mukaan Keskustan presidenttiehdokas Paavo Väyrysen kannatus on nousussa. Erityisen ilahduttavaa on, että Väyrynen on noussut vahvimmalla tukialueellaan Pohjois-Suomessa jo ykköseksi yli 30 prosentin kannatuksella. Siellä on myös äänestetty hyvin vilkkaasti. Myös Itä-Suomessa Väyrysen kannatus on jo yli 20 prosenttia.

Muualtakin maasta kantautuneiden tietojen mukaan Väyrynen on hurjassa nosteessa. Tästä kertovat muun muassa suurten maakunnallisten vaalijuhlien kävijämäärät. Salit ovat täyttyneet kaikkialla ääriään myöten. Seitsemääntoista jo järjestettyyn vaalijuhlaan on osallistunut yli 10.000 suomalaista. Juhlia on vielä jäljellä kolme, tänään perjantaina 20.1. Turussa sekä lauantaina 21.1. Lahdessa ja Helsingissä.

Vaalijuhlakierros huipentuu huomenna Finlandia-talossa järjestettävään juhlaan, joka radioidaan suorana lähetyksenä Järviradiossa www.jarviradio.fi ja se on katsottavissa myös Väyrysen nettisivuilta www.vayrynen.com klo 14 alkaen. Ohjelma tavoittaa sadat tuhannet kuuntelijat ja katselijat ympäri Suomea.

On käynyt selväksi, että näissäkin presidentinvaaleissa järjestetään kaksi kierrosta. Toisesta vaalista tulee hyvin tasaväkinen. Tämän osoittaa kokemus aiemmista vaaleista 1994, 2000 ja 2006. Toisella kierroksella valtiotieteen tohtori Paavo Väyrysellä on mahdollisuus voittaa tämä vaali.

Nyt on aika vaikuttaa, että siellä on mistä valita.

Lisätietoja:

kampanja-avustaja Petri Neittaanmäki, puhelin 040 553 8245, tiedottaja Matti Mönttinen puhelin, 050 388 0009

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Syntyykö Suomeen presidentin vaihtuessa perustuslaillinen kriisi?
Keskustan järjestöväki on joutunut Ollin korttien kerääjäksi
Huonomminkin olisi voinut käydä
Tervetuloa Väyrysen työryhmään!