10
heinä
2014
0

Väyrynen nimesi ensimmäiset avustajansa

TIEDOTE: Paavo Väyrynen nimesi ensimmäiset avustajansa

Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen avustajana Euroopan parlamentissa Brysselissä aloittaa siilinjärveläinen Sallamaarit Markkanen. Markkanen on aiemmin työskennellyt europarlamentaarikko Riikka Pakarisen erityisavustajana, hänellä on monipuolinen kokemus Keskustan ja Keskustanuorten toiminnasta ja hän toiminut Siilinjärven kunnallispolitiikassa vuodesta 2009 alkaen.

Kotimaan avustajana aloittaa kokemäkeläinen Kaija Huida. Huida on toiminut aiemmin keskustan Satakunnan piirin toiminnanjohtajana, keskustan puoluetoimistolla sekä Kokemäen kaupunginhallituksen puheenjohtajana.

Väyrynen täydentää avustajakuntaansa elokuussa.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Vielä ehtii
Uusia jäseniä ”Vapaus valita” -kontaktiryhmään
Kontaktiryhmä ”Freedom of Choice” saanut laajaa kannatusta
Parlamentin jäsenet vaativat vahvempaa roolia EU:lle YK:ssa