22
touko
2012
0

Väyrynen suorana Lakeuksilta

Keskustan puheenjohtajaehdokas, valtiotieteen tohtori Paavo Väyrynen puhuu avoimessa puhe- ja keskustelutilaisuudessa Alajärvellä, Alvar Aallon suunnitteleman kaupungintalon valtuustosalissa keskiviikkona 23. toukokuuta klo 12. Tilaisuus on katsottavissa suorana lähetyksenä Väyrysen nettisivuilta www.vayrynen.com ja kuunneltavissa Järviradion taajuuksilla.

Tilaisuudessa Väyrynen valottaa ajatuksiaan Keskustan puheenjohtajavaalin asetelmista ja ajankohtaisesta politiikasta sekä vastaa alustuspuheenvuoronsa jälkeen yleisön kysymyksiin.

Alajärven kaupunki on tunnettu Aino ja Alvar Aallon perheen kesäasunnon, kuvanveistäjä Antti Maasalon ateljeen ja professori Eero Nelimarkan nimikkomuseon sijaintikuntana. Alajärven keskustaajama tarjoaa läpileikkauksen Aallon tuotannosta, nuoren arkkitehtiylioppilaan ensimmäisestä julkisesta rakennuksesta ”puu-Aaltojen” ja maailmankuulun maestron ”valkoisen kauden” töiden kautta hänen 1933 perustamansa arkkitehtitoimiston viimeiseen luomukseen.

Neuvoa-antava jäsenäänestys Keskustan puheenjohtajasta järjestetään 25.-27. toukokuuta koko Suomessa. Äänioikeutettuja ovat kaikki Keskustan jäsenet sekä äänestyspaikalla jäseneksi liittyvät. Kuntakohtaiset äänestyspaikat on katsottavissa Keskustan nettisivuilta: www.keskusta.fi

Lopullisesti puheenjohtajan valitsee 8.-10. kesäkuuta Rovaniemellä kokoontuva puoluekokous.

Lisätietoja:

Petri Neittaanmäki, puh. 040 553 8245

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Keskustan järjestöväki on joutunut Ollin korttien kerääjäksi
Hyviä ja huonoja uutisia
Kansan valtaa
Metropolipolitiikka näyttää jatkuvan