24
touko
2012
0

Poliittinen viikkolehti Keskustan uudeksi pää-äänenkannattajaksi

Keskustan puheenjohtajaehdokas, valtiotieteen tohtori Paavo Väyrynen Nurmossa 24.5.2012. Julkaisuvapaa klo 10.

Keskustan tulee tehostaa tiedotustoimintaansa perustamalla uusi poliittinen viikkolehti, jonka jäsenet saavat ilmaiseksi jäsenmaksunsa vastikkeena.

Suomenmaan asema puolueen pää-äänenkannattajana on hyvin ongelmallinen, kuten jäsenäänestystä räikeästi ohjailevan jäsenperhelehden julkaiseminen osoittaa.

Lehteä julkaisee Joutsen Media Oy, jonka hallitus vastaa sen sisällöstä. Hallituksen jäsenistä vain kaksi lukeutuu puolueen johtoon. Varapuheenjohtajana toimii puoluesihteeri Timo Laaninen. Laanisen kertoman mukaan Joutsen Media Oy:n hallitus ei ole käsitellyt lehden sisältöön liittyviä kysymyksiä, vaan se on toteuttanut ohjausta vain ottamalla ja erottamalla päätoimittajan. Jäsenperhelehden sisällöstä vastaa siis vain päätoimittaja.

Puolueella tulisi olla vastuu pää-äänenkannattajan sisällöstä. Tämä periaate toteutuisi, jos puolue julkaisisi pää-äänenkannattajana toimivaa poliittista viikkolehteä. Joutsen Media Oy voisi edelleen jatkaa Suomenmaa-lehden julkaisemista.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Keskustan järjestöväki on joutunut Ollin korttien kerääjäksi
Hyviä ja huonoja uutisia
Kansan valtaa
Metropolipolitiikka näyttää jatkuvan