29
marras
2023
28

Itsenäisyyden puolustajien juhla järjestetään Helsingissä 6.12. klo 13 

Marraskuun 23. päivänä julkaisemassani blogissa kerroin, että järjestämme 6.12. oman itsenäisyyspäivän juhlamme. Ilmoitin, että juhla on mielenilmaus Suomen itsenäisyyden puolesta. Ilmoitin, että juhla on mielenilmaus sananvapauden ja kansanvallan puolesta.

Tämä itsenäisyyden puolustajien juhla järjestetään Helsingissä hotelli Arthurin Juhlasalissa (Vuorikatu 19) 6.12. klo 13. 

Pukeudun juhlassa tummaan pukuun, jolloin voin tänäkin itsenäisyyspäivänä kantaa Suomen Leijonan suurristiä. Kunnia- ja ansiomerkkejä voivat halutessaan kantaa myös vieraamme. 

Tasavallan presidentin Tampere-talossa järjestämässä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlassa pukukoodina oli tumma puku. Silloin meidän Suomen Leijonan suurristin kantajien keskuudessa syntyi keskustelua siitä, olisiko sen rinnalla käytettävä muita kunniamerkkejä.

[klikkaamalla kuvaa voit katsoa Itsenäisyyspäivän vastaanoton kättelymme]

 

Otin osaltani asiasta selvää ja saamani ohjeen mukaan kannoin vain suurristin rintatähteä. Kuten oheisesta videosta ilmenee, osa suurristin kantajista käytti myös Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentajamerkkiä.

Nyt kannan jälleen suurristin rintatähteä.    

x  x  x

Yleisöllä on juhlaamme vapaa pääsy.  

Juhlan yhteydessä myydään mukeja ja kirjoja, ja sen yhteydessä on mahdollisuus täyttää ja luovuttaa kannattajakortteja presidenttiehdokkuuteni varmistamiseksi. 

Lisäksi muki- ja kirjakauppaa käydään ja kortteja kerätään Narinkkatorilla. 

Postitse toimitettavat kannattajakortit on lähetettävä viimeistään 5.12., jotta ne olisivat varmasti ajoissa perillä. 

Itsenäisyyspäivästä lähtien kortit on toimitettava kerääjille, jotka välittävät ne eteenpäin. 

Itsenäisyyspäivän juhla ja Narinkkatorin koju ovat oivallisia paikkoja korttien täyttämiseen ja luovuttamiseen.   

Ohjeet kannattajakorttien keräämiseen löytyvät kotisivultani. Sieltä voi myös tulostaa kortteja. 

Itsenäisyyden puolustajien juhla järjestetään 6.12. klo 13 Helsingissä hotelli Arthurin Juhlasalissa (Vuorikatu 19). Yleisöllä on juhlaan vapaa pääsy. Tervetuloa!