22
joulu
2018
23

Haluatko Suomen kansan edustajaksi?

Seitsemän tähden liike merkittiin eilen puoluerekisteriin. Lämmin kiitos kaikille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi keräämällä ja täyttämällä kannattajakortteja!

Nyt pääsemme valmistautumaan ensi kevään eduskuntavaaleihin ja Euroopan parlamentin vaaleihin.

Vuoden takaisten presidentinvaalien tuloksen perusteella meillä on hyvät mahdollisuudet saada vähintään yksi kansanedustaja jokaisesta manner-Suomen vaalipiiristä. Euroopan parlamenttiin voimme saada ainakin yhden edustajan.

Ehdokkaiden hankinta käynnistetään välittömästi. Kysymme: ”Haluatko Suomen kansan edustajaksi?”

Vapaamuotoisen ehdokashakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen seiska@tahtiliike.fi.

Ehdokkaaksi voimme ottaa rehellisiä ja hyvämaineisia Suomen kansalaisia, jotka hyväksyvät Tähtiliikkeen säännöt ja tavoitteet ja jotka sitoutuvat liittymään Tähtiliikkeen parlamenttiryhmään.

Ehdokkaaksi pyrkivien on hyvä liittyä Tähtiliikkeen kannatusjäseneksi kotisivumme seitsemäntähdenliike.fi kautta. Kannatusjäseniltä ei peritä jäsenmaksua, eikä heillä ole mitään velvollisuuksia. Kannatusjäsenet voivat kuitenkin osallistua puolueen toimintaan ja olla mukana muun muassa vuosittain järjestettävässä yleisessä kokouksessa.

Tähtiliike on Suomen oloissa ainutlaatuinen parlamenttipuolue. Sen varsinaisiksi jäseniksi voivat päästä Suomen eduskunnan ja Euroopan parlamentin jäsenet ja entiset jäsenet.

Tähtiliikkeen ehdokkaaksi voivat päästä sekä sitoutumattomat suomalaiset että muiden puolueiden jäsenet. Koulutan ehdokkaat ja tuen kaikkien vaalityötä.

Ehdokkaaksi valittavien tulee:

  1. puolustaa Suomen itsenäisyyttä vastustamalla hallitsematonta globalisaatiota ja Euroopan ylikansallista yhdentymistä,
  2. puolustaa Suomen puolueettomuutta vastustamalla Suomen sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi,
  3. kannattaa hallittua siirtolaisuus- ja maahanmuuttopolitiikkaa,
  4. taistella köyhyyden poistamiseksi ja tasa-arvon toteuttamiseksi kaikkialla,
  5. vahvistaa sekä maaseudun ja maakuntien elinvoimaa että suurkaupunkien asukkaiden hyvinvointia vastustamalla keskittävää metropolipolitiikkaa.

Tähtiliikkeestä ja sen taustoista voit saada lisätietoa lukemalla teokseni Eihän tässä näin pitänyt käydä (2016), Kukahan nämäkin sotkut selvittää? (2016), Suomen linja 2017 (2017) ja Terve Suomi (2018). Teokset ovat luettavissa sähköisinä ilmaiseksi kotisivultani paavovayrynen.fi.

Tähtiliike pyrkii siihen, että ensi kevään eduskuntavaaleista tulee kansanäänestys Suomen suunnasta. Puolueen tavoitteilla on laaja kannatus Suomen kansan keskuudessa, mutta nykyisessä eduskunnassa niistä ei haluta edes keskustella.

Tähtiliike on kumouksellinen uusi voima, joka tarjoaa Suomen kansalle kansanvaltaisen kanavan uudistaa syvällisesti maamme poliittista järjestelmää.

Tervetuloa mukaan!