8
elo
2018
14

Tähtiliike kokoontuu 31.8. Pohjanrannassa

Seitsemän tähden liike ry:n sääntöjen 8 §:n mukainen kaikille jäsenille ja kannatusjäsenille avoin yleinen kokous järjestetään Keminmaalla Kylpylähotelli Pohjanrannassa perjantaina 31.8.2018.

Mukaan voit päästä liittymällä Seitsemän tähden liikkeen kannatusjäseneksi sen kotisivun kautta (http://seitsemäntähdenliike.fi/tule-mukaan/). Kannatusjäsenillä ei ole mitään velvoitteita, eikä heiltä peritä jäsenmaksua. Kannatusjäsenet voivat saada sähköpostitse tietoa liikkeen toiminnasta ja pitää suoraa yhteyttä sen johtoon.

Tähtiliikkeen kokous sattuu olemaan Vuokon ja Paavon kultahääpäivänä. Tämän johdosta he tarjoavat osanottajille kakkukahvit.

Liikkeen kotisivulta voit tulostaa kannattajakortin Seitsemän tähden liikkeen saamiseksi puoluerekisteriin (Kannattajakortti ). Täytetyn kortin voit lähettää ilman postimaksua. Ne jotka ryhtyvät korttien kerääjiksi, voivat saada palkinnoksi mukeja ja Paavon kirjoittamia kirjoja (http://seitsemäntähdenliike.fi/kannattakorttikeraajaksi/).

Mukeja ja kirjoja voi ostaa Kylpylähotelli Pohjanrannan vastaanotosta, ja niitä voi tilata Pohjanrannan verkkokaupasta (www.pohjanranta.com).

Tarjolla on kolmenlaisia Vuokko&Paavo mukeja: vuoden 2012 presidentinvaalien yhteydessä julkaistu ”Klassikko”, vuoden 2015 eduskuntavaalien yhteydessä julkaistu ”Retro” (jossa on Vuokon ja Paavon hääkuva) ja vuoden 2018 presidentinvaalien yhteydessä julkaistu ”Itsenäisyys”. Lisäksi saatavana on vuoden 2014 Eurooppa-vaalien yhteydessä julkaistua ”Kuningas”-mukia.

Uusimmat kirjat ovat: ”Eihän tässä näin pitänyt käydä”, ”Kukahan nämäkin sotkut selvittää?” ja ”Suomen linja 2017”. Vanhempiakin teoksia on saatavilla.