3
syys
2015
6

TIEDOTE: MEP Väyrynen julkaisi kissavideon

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) on julkaissut tänään Youtubeen ja muuallekin sosiaaliseen mediaan kissavideon. Internetin suosituimpaan videogenreen kuuluvat kissavideot ovat nyt osa myös MEP Väyrysen viestintää.

Humoristisesta ulkoasusta huolimatta asia on vakava. Euroalueen ongelmat eivät ole poistumassa – päinvastoin. Suomalaisten on syytä ymmärtää, kuinka vakavien talousongelmien keskellä me olemme niin Suomessa kuin Euroopassakin.

-Haluan muistuttaa suomalaisia mahdollisuudesta allekirjoittaa kansalaisaloite, jossa vaaditaan kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Suomalaisilta ei koskaan kysytty, haluammeko kuulua euroalueeseen vai emme. Nyt siihen on mahdollisuus, linjaa Väyrynen.

Voit katsoa videon klikkaamalla tätä.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Kansalaisaloitteita koskevaa lainsäädäntöä on muutettava
Milloinkahan Sailas ja Virtanen ryhtyvät kannattamaan Suomen euroeroa?
EuroThinkTankin raportti antaa tukea Suomen euroeron toteuttamiselle
Onko komissiolla B-suunnitelmaa TTIP-sopimuksen kariutumisen varalle?