21
maalis
2019
76

Tähtiliike ei ole tähdenlento

Yleisradiossa yhdeksän eduskuntapuoluetta saa näinä päivinä satojen tuhansien eurojen arvosta ilmaista ohjelma-aikaa.

Me eduskuntapuolue Tähtiliikkeen ehdokkaat ja kannattajat toimimme maksajina. Vuokon kanssa maksamme yrittäjinä vuosittain lisäksi 3000 euron suuruista ylimääräistä Yle-veroa.

Eduskunnassa on kymmenen eduskuntapuoluetta. Yleisradio käsittelee kuitenkin eduskuntapuolue Tähtiliikettä eduskunnan ulkopuolisena pienpuolueena. Samoin toimitaan MTV:ssä ja useissa muissa valtakunnallisissa tiedotusvälineissä.

Meidän syrjintäämme perustellaan sillä, että emme saaneet viime eduskuntavaaleissa kansanedustajia. Siniset ovat kuitenkin täsmälleen samassa asemassa, ja meillä on enemmän kansanedustajaehdokkaita ja vahvempi kannatus kuin heillä.

Vanhat puolueet ja myös Siniset pyrkivät kaikin voimin estämään Tähtiliikkeen nousun merkittävien puolueiden joukkoon.

Meidän nousuamme voidaan vaikeuttaa ja hidastaa, mutta sitä ei voida estää. Eduskuntavaaleissa saamme useita omia kansanedustajia. Neljän vuoden kuluttua nousemme suurten puolueiden joukkoon.

Eduskuntavaalien jälkeen käytävissä Eurooppa-vaaleissa kilpailemme tasavertaisesti suurten puolueiden kanssa. Tänään julkistamme ensimmäiset ehdokkaamme.

Vuoden 2024 presidentinvaaleihin asetamme oman ehdokkaan.

Osallistumme myös tuleviin kuntavaaleihin ja maakuntavaaleihin. Tähän liittyen muutamme Helsingissä valtuustoryhmämme nimen. Siitä tulee Tähtiliikkeen valtuustoryhmä. Myös muissa kunnissa kannattajamme voivat halutessaan ottaa käyttöön Tähtiliikkeen nimen.

Maakuntakierrokseni jatkuu huomisaamuna klo 9.30 Lahdessa. Sieltä matka jatkuu Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan vaalipiireihin.

Kampanjaamme liittyvät tiedot löydät kotisivultamme ( seitsemäntähdenliike.fi ) ja Pohjantähdestä ( pohjantähtilehti.fi ).