7
joulu
2023
52

Vielä ehtii mukaan Suomen itsenäisyyttä puolustamaan!

Eilinen Suomen itsenäisyyden puolustajien juhla onnistui yli odotusten. Hotelli Arthurin Juhlasali oli ääriään myöten täynnä. Vallalla oli vahva isänmaallinen henki. 

Kannattajakortteja kertyi runsaasti. Monet juhlavieraat lupasivat jatkaa niiden keräämistä.

Ratkaiseva vaihe kannattajakorttien keräämisessä on vasta lähipäivinä.

Alkuviikossa tapahtui merkittävä käänne, kun Postin kanssa sovittiin, että voimme noutaa viimeisten päivien vastauslähetykset suoraan Helsingistä, ja vielä maanantaina ja tiistaina. 

Aikaisemman käytännön mukaan ne olisi lähetty Keminmaalle, mistä ne olisi jouduttu toimittamaan edelleen Helsinkiin oikeusministeriölle jätettäviksi. 

Uusi järjestely antaa meille runsaasti enemmän aikaa. Sen käytämme tehokkaasti hyödyksi. 

Lauantaina 9.12. Helsingin Uutisissa, Länsiväylässä, Vantaan Sanomissa julkaistaan ilmoitus, jossa on mukana kannattajakortti. Näiden lehtien levikkialueella asuu 1.2 miljoonaa suomalaista. 

Korttien toimittaminen äänestäjien ulottuville on tärkeää sen vuoksi, että vain harvoilla on käytettävissään tulostin, jolla kortteja voisi netistä printata. Aikaisemmin kortteja ovat saaneet Maaseudun Tulevaisuuden lukijat.

Kortin voi lähettää valitsijayhdistykselle ilman postimaksua. Sen voi pudottaa lähimpään Postin kirjelaatikkoon. 

Kortteja voi postittaa loppuviikon ja viikonlopun aikana. Mukaan ehtivät myös maanantaina ennen Postin kirjelaatikon tyhjentämistä jätetyt lähetykset, mutta varmuuden vuoksi ne olisi hyvä lähettää viimeistään lauantaina tai sunnuntaina.

Tämä uusi järjestely antaa lisäaikaa myös kaikille muille kannattajakortteja täyttäville ja kerääville. Kortteja voi tulostaa kotisivultani paavovayrynen.fi. Sieltä löytyvät myös ohjeet korttien täyttämiseen ja keräämiseen. 

Perjantaina ja lauantaina on monissa maakuntalehdissä ilmoituksia, joissa äänestäjiä kannustetaan viimeisen saakka täyttämään ja keräämään kortteja.

Jo kerätyt ja vielä kerättävät kortit on lähetettävä vastauslähetyksinä, jolloin ne ehtivät ajoissa perille. Postimaksun maksaa vastaanottaja. 

Kuoreen on osoitteen paikalle merkittävä:

SUOMEN LINJA RY. 

TUNNUS 5022625 

00003 VASTAUSLÄHETYS 

Nämäkin lähetykset on syytä postittaa viimeistään viikonlopun aikana. Jos tämä ei ole mahdollista, kirjeen voi postittaa vielä maanantaina 11.12. ennen laatikon tyhjentämistä. 

Toivomme, että niitä autetaan, joilla ei ole mahdollisuutta tulostaa ja postittaa kannattajakortteja.

Kannattajakortin voivat täyttää kaikki äänioikeutetut suomalaiset – sekä sitoutumattomat että eri puolueiden jäsenet ja kannattajat. Se ei velvoita mihinkään.

Kannattajakorttien avulla voidaan turvata se, että presidentinvaalien yhteydessä käydään perusteellinen keskustelu Suomen tulevaisuudesta. 

Mukana tulee olla myös ehdokas, joka puolustaa Suomen itsenäisyyttä ja eheyttä.