14
elo
2023
21

Tilaisuudet – Turku Puutarhakatu 1 Auditorio 18.8. klo 15-17

UUSI SUUNTA SUOMELLE?

PUUTARHAKADUN AUDITORIOSSA PE 18.8. KLO 15 – 17

Pohjantähti-keskus järjestää perjantaina 18.8. klo 15 – 17 Turun konserni-hallinnon auditoriossa (Puutarhakatu 1) Pohjanranta-keskustelut aiheesta ”Uusi suunta Suomelle?”.

Suomen jäsenyys Euroopan unionissa ja euroalueessa ovat voimakkaasti

kaventaneet maamme itsenäisyyttä. Nyt Suomi on liittynyt Natoon ja luopunut itsenäisyydestään myös puolustuspolitiikassa. Kuitenkin maallamme on edelleen mahdollisuudet itsenäiseen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan.

Suomeen on muodostettu uusi hallitus, ja ensi vuoden alussa Suomeen valitaan uusi presidentti. Tässä tilanteessa on tärkeää keskustella siitä, millaista ulko-, turvallisuus- ja Eurooppa-politiikkaa Suomen tulee tulevaisuudessa noudattaa.

Olisiko nyt vihdoinkin aika muuttaa suuntaa ja ryhtyä vaalimaan ja vahvistamaan maamme itsenäisyyttä?

Alustajina toimivat professori Vilho Harle ja entiset ulkoministerit Timo Soini ja Paavo Väyrynen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Pohjanranta-keskustelut ovat osa poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman Pohjantähti-opiston kannatusyhdistyksen järjestämää yleissivistävää toimintaa. Tilaisuuden yhteydessä on mahdollista allekirjoittaa ja luovuttaa kannattajakortteja Paavo Väyrysen presidenttiehdokkuuden tueksi. Myös muiden valitsijayhdistysten edustajilla on mahdollisuus korttien keräämiseen.

(klikkaamalla kuvaa saat suuremman kuvan)